Predsedniška palača odprta za obiskovalce.

Foto: Saša Despot dan odprtih vrat Foto: Saša Despot dan odprtih vrat Foto: Saša Despot dan odprtih vrat Foto: Saša Despot dan odprtih vrat Foto: Saša Despot dan odprtih vrat Foto: Saša Despot dan odprtih vrat Foto: Saša Despot dan odprtih vrat
Strokovno vodenje po predsedniški palači.
Oglej si celoten članek

V počastitev današnjega praznika, dneva državnosti,  v uradu predsednika države Boruta Pahorja poteka dan odprtih vrat, pred predsedniško palačo pa je, kot velja ob državnih praznikih, postavljena častna straža.

Predsedniška palača je odprla vrata obiskovalcem že ob 11. uri, pahor je goste sprejel skupaj s Tanjo Pečar  in kot je mogoče razbrati iz fotografij, za obisk vlada veliko zanimanje.Pod strokovnim vodstvom uslužbencev Protokola Republike Slovenije pa si lahko poslopje ogledate še ob 14. uri.

Vodenje tudi za gluhe

Ob 11. uri so poseben kulturni program ob državnem prazniku pripravili člani Društva gluhoslepih Slovenije DLAN. Program je namenjen tudi praznovanju tedna Helen Keller, gluhoslepe ameriške pisateljice, ki ga v prihajajočem tednu praznujemo po vsem svetu. Na ogled jetudi razstava njihovih izdelkov in fotografij. Foto: Saša Despot dan odprtih vrat

Vodenje ogleda v obeh terminih bo tokrat podprto s tolmačem za slovenski znakovni jezik.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 15:33 25. Junij 2015.

    Mogoče bi prišel, pod pogojem, da Barbike ne srečam.

  • 14:21 25. Junij 2015.

    BARBIKA

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.