Predstavniki Facebooka prvič v Sloveniji

Foto: Žurnal24 Slovenijo bosta v okviru dogodka prvič obiskali predstavnici Facebooka Alice Elm
19. maja se bo v Ljubljani odvijal konferenčni dogodek Renderspace Connect, na katerem bodo obiskovalci lahko pokramljali s predstavniki podjetja Facebook, izmenjali svoja znanja ter vzpostavili stike.
Oglej si celoten članek

Facebook je orodje, ki ga s pridom uporablja in z njim eksperimentira že mnogo
slovenskih podjetij in organizacij. Eden glavnih razlogov za uporabo Facebooka v organizacijah je brez dvoma natančna in uspešna ciljna dvosmerna komunikacija z uporabniki.

Slovenijo bosta v okviru dogodka prvič obiskali predstavnici Facebooka – Alice Elmi in Kirby Koo, ki bosta obiskovalcem predstavili uspešne oblike vključevanja Facebooka v marketinške načrte. Matevž Klanjšek iz podjetja Renderspace, ki so tudi organizatorji dogodka, bo predaval o tem, kako lahko klasično oglaševanje nadgradite s spletnim marketinškim nastopom. Skupaj z Alešem Gabrovcem bosta v nadaljevanju predstavila tudi nekaj najuspešnejših primerov spletnega nastopa slovenskih blagovnih znamk v družbenem omrežju Facebook.

V okviru konference bo potekala tudi okrogla miza, na kateri bodo sodelovali strokovnjaki iz različnih področij digitalnega ustvarjanja in trženja. Predstavili bodo svoje izkušnje z družbenim omrežjem Facebook in mnenje o tem, kako ga najbolje integrirati v obstoječe marketinške dejavnosti.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.