Slovenija
11 ogledov

Predstavniki Facebooka prvič v Sloveniji

Slovenijo bosta v okviru dogodka prvič obiskali predstavnici Facebooka Alice Elm Žurnal24 main
19. maja se bo v Ljubljani odvijal konferenčni dogodek Renderspace Connect, na katerem bodo obiskovalci lahko pokramljali s predstavniki podjetja Facebook, izmenjali svoja znanja ter vzpostavili stike.

Facebook je orodje, ki ga s pridom uporablja in z njim eksperimentira že mnogo
slovenskih podjetij in organizacij. Eden glavnih razlogov za uporabo Facebooka v organizacijah je brez dvoma natančna in uspešna ciljna dvosmerna komunikacija z uporabniki.

Slovenijo bosta v okviru dogodka prvič obiskali predstavnici Facebooka – Alice Elmi in Kirby Koo, ki bosta obiskovalcem predstavili uspešne oblike vključevanja Facebooka v marketinške načrte. Matevž Klanjšek iz podjetja Renderspace, ki so tudi organizatorji dogodka, bo predaval o tem, kako lahko klasično oglaševanje nadgradite s spletnim marketinškim nastopom. Skupaj z Alešem Gabrovcem bosta v nadaljevanju predstavila tudi nekaj najuspešnejših primerov spletnega nastopa slovenskih blagovnih znamk v družbenem omrežju Facebook.

V okviru konference bo potekala tudi okrogla miza, na kateri bodo sodelovali strokovnjaki iz različnih področij digitalnega ustvarjanja in trženja. Predstavili bodo svoje izkušnje z družbenim omrežjem Facebook in mnenje o tem, kako ga najbolje integrirati v obstoječe marketinške dejavnosti.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.