Prehitri voznici na Dolenjskem

Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24
Dve prometni nesreči zaradi neprilagojene hitrosti, en ubežnik in en osumljenec vlomov – s tem so se včeraj ukvarjali dolenjski policisti.
Oglej si celoten članek

Na MP Metlika so policisti zaustavili državljana Bosne in Hercegovine, ki je nameraval izstopiti iz države, čeprav je okrajno sodišče v Ljubljani zanj razpisalo ukrep prijetja s privedbo na prestajanje uklonilnega zapora. 38-letnemu moškemu so odvzeli prostost in ga privedli na prestajanje uklonilnega zapora.

Poleg tega so šentjernejski policisti prostost odvzeli 33-letniku iz okolice Šentjerneja. Osumljen je, da je januarja 2011 vlomil v več zidanic in počitniških hiš v okolici Šentjerneja.

Včeraj so obravnavali še dve prometni nesreči. Prvo na cesti Straža–Novo mesto, v kateri so bila udeležena tri osebna vozila. Voznica osebnega avta je vozila proti Straži, v ovinku pa zaradi vožnje z neprilagojeno hitrostjo izgubila nadzor nad vozilom in zapeljala na nasprotni vozni pas. Tam je čelno trčila v vozilo, ki je pravilno pripeljalo nasproti. V vozilo drugega udeleženca je zaradi prekratke varnostne razdalje trčilo še tretje vozilo. Štirje ljudje so bili lažje poškodovani. Fotografije nesreče si lahko ogledate v galeriji.

Druga nesreča se je zgodila na Ratežu, kjer je voznica zaradi vožnje z neprilagojeno hitrostjo zapeljala na nasprotni vozni pas in trčila v vozilo voznice, ki je pripeljala nasproti. Lažje poškodovani voznici so reševalci odpeljali v bolnišnico.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.