Slovenija > Črna kronika
19 ogledov

Prehitri voznici na Dolenjskem

1/6
Žurnal24 main
Dve prometni nesreči zaradi neprilagojene hitrosti, en ubežnik in en osumljenec vlomov – s tem so se včeraj ukvarjali dolenjski policisti.

Na MP Metlika so policisti zaustavili državljana Bosne in Hercegovine, ki je nameraval izstopiti iz države, čeprav je okrajno sodišče v Ljubljani zanj razpisalo ukrep prijetja s privedbo na prestajanje uklonilnega zapora. 38-letnemu moškemu so odvzeli prostost in ga privedli na prestajanje uklonilnega zapora.

Poleg tega so šentjernejski policisti prostost odvzeli 33-letniku iz okolice Šentjerneja. Osumljen je, da je januarja 2011 vlomil v več zidanic in počitniških hiš v okolici Šentjerneja.

Včeraj so obravnavali še dve prometni nesreči. Prvo na cesti Straža–Novo mesto, v kateri so bila udeležena tri osebna vozila. Voznica osebnega avta je vozila proti Straži, v ovinku pa zaradi vožnje z neprilagojeno hitrostjo izgubila nadzor nad vozilom in zapeljala na nasprotni vozni pas. Tam je čelno trčila v vozilo, ki je pravilno pripeljalo nasproti. V vozilo drugega udeleženca je zaradi prekratke varnostne razdalje trčilo še tretje vozilo. Štirje ljudje so bili lažje poškodovani. Fotografije nesreče si lahko ogledate v galeriji.

Druga nesreča se je zgodila na Ratežu, kjer je voznica zaradi vožnje z neprilagojeno hitrostjo zapeljala na nasprotni vozni pas in trčila v vozilo voznice, ki je pripeljala nasproti. Lažje poškodovani voznici so reševalci odpeljali v bolnišnico.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.