Preiskava tudi na sedežu Pošte Slovenije

Foto: Saša Despot Fotografija je simbolična.
Foto: Saša Despot Fotografija je simbolična.
Hišne preiskave na območjih Policijskih uprav Ljubljana in Maribor. Že včeraj so v preiskavi trem osebam odvzeli prostost; še tekom dneva so dve izpustili, ena je še vedno v policijskem pridržanju. Preiskave danes nadaljujejo.
Oglej si celoten članek

Danes naj bi hišne preiskave v dotičnem primeru nadaljevali na območju Policijske uprave Koper. Po navedbah Večera so policisti včeraj preiskovali sedež Pošte Slovenije.

Hišne preiskave so včeraj popoldne potekale po odredbi Okrožnega sodišča Koper, izvajali pa so jih koprski kriminalisti v sodelovanju s policisti in kriminalisti policijskih uprav (PU) Ljubljana in Maribor. Predkazenski postopek usmerja specializirano državno tožilstvo.

Kot so zapisali na koprski policijski upravi, so iskali dokaze za kazniva dejanja s področja korupcije pri gospodarskem poslovanju. Hišne preiskave so opravili na naslovih bivanja treh osumljencev in v poslovnih prostorih dveh gospodarskih družb, kjer so ti zaposleni.

Večer je včeraj poročal, da so kriminalisti izvajali hišne preiskave na sedežu Pošte Slovenije na Slomškovem trgu v Mariboru. Da je na njihovem sedežu poteka kriminalistična preiskava, je zvečer potrdila tudi Pošta Slovenija, ki je še navedla, da korektno sodelujejo z organi pregona, drugih informacij pa ne morejo posredovati.

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 19:56 11. Julij 2017.

    oćitno že prevroća tema celo na 24 kur.<br />hočejo glavo klemenćića in nepravnika cmerarja.<br />folku se dobesedno trga, in prav …

  • 19:56 11. Julij 2017.

    Akcija....seveda....da mediji ne bi poročali, kako so kreteni iz državnega tožilstva zamudili rok....in ljubljansko-srbski opankar se je rešil kazenske ovadbe! …

  • 19:56 11. Julij 2017.

    Hišne preiskave na območjih Policijskih uprav Ljubljana in Maribor. Že včeraj so v preiskavi trem osebam odvzeli prostost; še tekom …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.