Slovenija > Črna kronika
174 ogledov

Preiskava tudi na sedežu Pošte Slovenije

Novice: Oropal bencinski servis in grozil - Policijski trak Saša Despot Fotografija je simbolična.
Hišne preiskave na območjih Policijskih uprav Ljubljana in Maribor. Že včeraj so v preiskavi trem osebam odvzeli prostost; še tekom dneva so dve izpustili, ena je še vedno v policijskem pridržanju. Preiskave danes nadaljujejo.

Danes naj bi hišne preiskave v dotičnem primeru nadaljevali na območju Policijske uprave Koper. Po navedbah Večera so policisti včeraj preiskovali sedež Pošte Slovenije.

Hišne preiskave so včeraj popoldne potekale po odredbi Okrožnega sodišča Koper, izvajali pa so jih koprski kriminalisti v sodelovanju s policisti in kriminalisti policijskih uprav (PU) Ljubljana in Maribor. Predkazenski postopek usmerja specializirano državno tožilstvo.

Kot so zapisali na koprski policijski upravi, so iskali dokaze za kazniva dejanja s področja korupcije pri gospodarskem poslovanju. Hišne preiskave so opravili na naslovih bivanja treh osumljencev in v poslovnih prostorih dveh gospodarskih družb, kjer so ti zaposleni.

Večer je včeraj poročal, da so kriminalisti izvajali hišne preiskave na sedežu Pošte Slovenije na Slomškovem trgu v Mariboru. Da je na njihovem sedežu poteka kriminalistična preiskava, je zvečer potrdila tudi Pošta Slovenija, ki je še navedla, da korektno sodelujejo z organi pregona, drugih informacij pa ne morejo posredovati.

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 3
  • valerijakregar 19:56 11.julij 2017.

    oćitno že prevroća tema celo na 24 kur.hočejo glavo klemenćića in nepravnika cmerarja.folku se dobesedno trga, in prav je tako.se bo še kdo delal norca iz "svečkarjev" ????????oni so že davno spregledali, drugi še bodo...............dovolj ...prikaži večj imamo SISTEMSKIH lopovov !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!hm. DRŽAVNA PODJETJA, ZA SISTEMSKE KRAJE., in javno-zasebno partnerstvo= JAVNI DENAR V ZASEBNI ŽEP !!!!!!!!!!LJUDJE NIMAJO ZA KRUH, TILE SE PRESERAVAJO Z MILIJONI !!!!!!le tu pogrešam šeriat, ki ga sami tako vneto kličejo !

  • macola 19:56 11.julij 2017.

    Akcija....seveda....da mediji ne bi poročali, kako so kreteni iz državnega tožilstva zamudili rok....in ljubljansko-srbski opankar se je rešil kazenske ovadbe! In pol mi Cmerar nabija o pravni državi....pe spelte se mi nekam, banda pokvarjena!!!!

  • mrki 19:56 11.julij 2017.

    Hišne preiskave na območjih Policijskih uprav Ljubljana in Maribor. Že včeraj so v preiskavi trem osebam odvzeli prostost; še tekom dneva so dve izpustili, ena je še vedno v policijskem pridržanju.---------------------------------Kdaj bomo to doživeli za NLB !?? pa ...prikaži več ne mi zdej o Medji!