Preizkusite se v skiku

Foto: Žurnal24 Na Študentski areni lahko zainteresirani stopijo v stik z raznimi delodajalci.
Začenja se študentska arena, ki vsako leto privabi ogromno mladih. Letos predstavlja tudi novost: Študentsko oko.
Oglej si celoten članek

Športne vsebine smo razširili v dodatno dvorano, izpeljali smo tudi fotografski natečaj Študentsko oko,” je letošnje novosti Študentske arene predstavila tiskovna predstavnica organizatorjev Aleksandra Rebec.

 

Kako na zabavo

Informacije. Več o Študentski areni na spletni strani www.dobimo.se
Letak. Vstop na rojstnodnevno zabavo bo mogoč z letaki, ki jih boste vse dni dobili na Študenstki areni.

Ob deseti obletnici Študentske arene 15. oktobra pripravljajo še rojstnodnevno zabavo v Bachus Centru, kjer bo tudi modna revija.

Kako upravljati s časom
Od danes do četrtka bo med 12. in 19. uro na Gospodarskem razstavišču Študentska arena. Rdeča nit bo izobraževanje, obiskovalcem bodo na voljo predavanja, okrogle mize, delavnice in predstavitve.

Predavatelji bodo med drugim govorili o učinkovitem nastopanju, štipendijah, iskanju primerne zaposlitve, trženju samega sebe, kako izstopati iz povprečja in upravljati s časom. Poseben pomen bodo letos namenili tudi športnim dejavnostim; v športni dvorani se boste lahko pomerili v speedmintonu, skiku in bossaballu.
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.