Slovenija
1 ogledov

Preizkusite se v skiku

Na Študentski areni lahko zainteresirani stopijo v stik z raznimi delodajalci. Žurnal24 main
Začenja se študentska arena, ki vsako leto privabi ogromno mladih. Letos predstavlja tudi novost: Študentsko oko.

Športne vsebine smo razširili v dodatno dvorano, izpeljali smo tudi fotografski natečaj Študentsko oko,” je letošnje novosti Študentske arene predstavila tiskovna predstavnica organizatorjev Aleksandra Rebec.

 

Kako na zabavo

Informacije. Več o Študentski areni na spletni strani www.dobimo.se
Letak. Vstop na rojstnodnevno zabavo bo mogoč z letaki, ki jih boste vse dni dobili na Študenstki areni.

Ob deseti obletnici Študentske arene 15. oktobra pripravljajo še rojstnodnevno zabavo v Bachus Centru, kjer bo tudi modna revija.

Kako upravljati s časom
Od danes do četrtka bo med 12. in 19. uro na Gospodarskem razstavišču Študentska arena. Rdeča nit bo izobraževanje, obiskovalcem bodo na voljo predavanja, okrogle mize, delavnice in predstavitve.

Predavatelji bodo med drugim govorili o učinkovitem nastopanju, štipendijah, iskanju primerne zaposlitve, trženju samega sebe, kako izstopati iz povprečja in upravljati s časom. Poseben pomen bodo letos namenili tudi športnim dejavnostim; v športni dvorani se boste lahko pomerili v speedmintonu, skiku in bossaballu.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.