Prerezal pnevmatike na 46 vozilih

Foto: Saša Despot
Foto: Saša Despot
Tarča so bili avtomobili, parkirani v Ljubljani.
Oglej si celoten članek

Ljubljanski policisti so včeraj dopoldne obravnavali več primerov poškodovanja pnevmatik na vozilih v središču prestolnice. Poškodovanih je bilo vsaj 46 osebnih vozilih, parkiranih v različnih ulicah v centru mesta, so sporočili s Policijske uprave (PU) Ljubljana. Policisti so ugotovili podatke o storilcu in ga intenzivno iščejo.

Policija še preverja vse okoliščine dejanja, a po do zdaj zbranih podatkih dogodek nima povezave z aktualnimi protesti, so pojasnili na policiji. O vseh ugotovljenih okoliščinah bodo obvestili pristojno državno tožilstvo.

Policija obenem poziva vse, ki bi morebiti še ugotovili, da so pnevmatike poškodovane tudi na njihovih vozilih, da pokličejo na telefonsko številko 113 oz. Policijsko postajo Ljubljana Center na telefonsko številko 01 475 06 00.

Slovenija Danes teden začnejo policisti uporabljati paralizatorje

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 4

  • 16:41 26. Junij 2020.

    itak, da ni povezan s protesti. storilec pa neznan. kako pa potem veste, da ni povezan?! samo sprenevedanje. odkar so …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.