Presenetil ga je traktor

Foto: PGE Celje Nesreča Šentjur Foto: PGE Celje Nesreča Šentjur Foto: PGE Celje Nesreča Šentjur
V prometni nesreči včeraj zvečer v Šentjurju je en človek umrl, dva pa sta huje poškodovana. O tragediji pričajo tudi fotografije.
Oglej si celoten članek

Včeraj okoli 17. ure se je, kot smo že poročali, v Vezovju na območju občine Šentjur zgodila prometna nesreča, v kateri je en človek umrl, dva poškodovana pa so odpeljali v celjsko bolnišnico.
S policijske uprave celje so sporočili, da je poškodbam podlegel 23-letnik, ki je vozil po regionalni cesti iz smeri Planine proti Šentjurju. Izven naselja Trška Gorca je dohitel voznika osebnega avtomobila, ki je pred njim vozil v isti smeri in zmanjševal hitrost vožnje zaradi traktorja, ki se je vključeval v promet.

Kljub sunkovitem zaviranju svojega vozila ni uspel pravočasno zaustaviti. Vozilo je zaneslo na nasprotno smerno vozišče po katerem je v tistem trenutku pripeljal 31-letni voznik osebnega vozila.

V trčenju se je 23-letnik  tako hudo poškodoval, da je na kraju nesreče poškodbam podlegel, sopotnica v njegovem vozilu se je hudo poškodovala, 31- letni voznik osebnega vozila pa lažje.

Letos je na območju naše policijske uprave v prometnih nesrečah umrlo 13 ljudi, lani v enakem obdobju pa 17, so še sporočili s PU Celje.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 17:47 10. November 2011.

    POČIVAJ U MIRU SIMON

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.