Slovenija > Črna kronika
69 ogledov

Presenetil ga je traktor

Nesreča Šentjur
1/3
PGE Celje
V prometni nesreči včeraj zvečer v Šentjurju je en človek umrl, dva pa sta huje poškodovana. O tragediji pričajo tudi fotografije.

Včeraj okoli 17. ure se je, kot smo že poročali, v Vezovju na območju občine Šentjur zgodila prometna nesreča, v kateri je en človek umrl, dva poškodovana pa so odpeljali v celjsko bolnišnico.
S policijske uprave celje so sporočili, da je poškodbam podlegel 23-letnik, ki je vozil po regionalni cesti iz smeri Planine proti Šentjurju. Izven naselja Trška Gorca je dohitel voznika osebnega avtomobila, ki je pred njim vozil v isti smeri in zmanjševal hitrost vožnje zaradi traktorja, ki se je vključeval v promet.

Kljub sunkovitem zaviranju svojega vozila ni uspel pravočasno zaustaviti. Vozilo je zaneslo na nasprotno smerno vozišče po katerem je v tistem trenutku pripeljal 31-letni voznik osebnega vozila.

V trčenju se je 23-letnik  tako hudo poškodoval, da je na kraju nesreče poškodbam podlegel, sopotnica v njegovem vozilu se je hudo poškodovala, 31- letni voznik osebnega vozila pa lažje.

Letos je na območju naše policijske uprave v prometnih nesrečah umrlo 13 ljudi, lani v enakem obdobju pa 17, so še sporočili s PU Celje.

Komentarjev 1
  • tinč 17:47 10.november 2011.

    POČIVAJ U MIRU SIMON