Pretepal partnerko, doma skrival še avtomatsko puško in 1.350 nabojev

Foto: PU Ljubljana
Foto: PU Ljubljana
Prejšnji teden so kamniški policisti prejeli prijavo kaznivega dejanja nasilja v družini. Ugotovili so, da je 30-letni moški sicer državljan Hrvaške z urejenim statusom v Sloveniji dalj časa grdo in ponižujoče ravnal s svojo izven zakonsko partnerko, nad njo izvajal psihično in fizično nasilje ter jo spravljal v podrejen položaj.
Oglej si celoten članek

V okviru preiskave so ugotovili še, da ima osumljeni poleg legalnega orožja (trije kosi, za katere poseduje orožne listine), tudi ilegalno orožje oziroma vojaško orožje za katerega nima dovoljenj. 

V hišni preiskavi so policisti odkrili in zasegli avtomatsko vojaško puško, strelivo za to puško in vojaški bajonet ter še 1.350 nabojev različnih znamk in kalibrov in več nabojnikov. 

Foto: PU Ljubljana Orožje

Prav tako so zasegli manjšo količino posušene rastline za katero se sumi da je prepovedana droga konoplja rastlina, drobilnik in teleskopsko palico. 

Osumljenemu so policisti odvzeli prostost in ga v minuli petek privedli k preiskovalnemu sodniku, ki mu je odredil pripor.

dezurni@zurnal24.si

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 13:41 5. September 2016.

    ..in če je udbovec je bila preiskava na domu nezakonita.

  • mph
    13:26 5. September 2016.

    Skladno z našo zakonodajo, bo verjetno s sposobnim odvetnikom že jutri zunaj, v skrajnem primeru bo dobil 23 ur in …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.