V torbici je imel 3700 evrov, ko sta ga napadla in oropala

Foto: Profimedia Simbolična fotografija
Simbolična fotografija
Policisti so storilca že prijeli.
Oglej si celoten članek

Policisti policijske postaje Ljubljana Moste so 20. avgusta na Zaloški cesti v Ljubljani obravnavali kaznivo dejanje ropa, ko sta storilca pristopila do oškodovanca, ga pretepla in mu ukradla torbico s 3700 evri gotovine. Obema so po zbranih obvestilih odvzeli prostost, so sporočili s Policijske uprave Ljubljana.

Ropa sta osumljena 43- in 39-letni moški. Slednji je osumljen še dveh ropov v tem in prejšnjem mesecu na območju centra Ljubljane in ljubljanskih Most, so zapisali. Policisti so opravili tudi hišno preiskavo, kjer so poleg dokazov zasegli še pištolo, naboje in manjšo količino prepovedane droge.

Osumljenca so pristojni organi zaradi treh kaznivih dejanj ropa, dveh kaznivih dejanj lahke telesne poškodbe, grožnje, kaznivega dejanja nudenja prostora za uživanje drog in tatvine elektrike privedli k preiskovalnemu sodniku, ki je po zaslišanju za oba odredil pripor, so še navedli na policijski upravi.

Kriminalci Toliko je kriminalna združba računala za tihotapljenje migrantov

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.