Slovenija > Črna kronika
785 ogledov

V torbici je imel 3700 evrov, ko sta ga napadla in oropala

lisice pripor aretacija Simbolična fotografija
Policisti so storilca že prijeli.

Policisti policijske postaje Ljubljana Moste so 20. avgusta na Zaloški cesti v Ljubljani obravnavali kaznivo dejanje ropa, ko sta storilca pristopila do oškodovanca, ga pretepla in mu ukradla torbico s 3700 evri gotovine. Obema so po zbranih obvestilih odvzeli prostost, so sporočili s Policijske uprave Ljubljana.

Ropa sta osumljena 43- in 39-letni moški. Slednji je osumljen še dveh ropov v tem in prejšnjem mesecu na območju centra Ljubljane in ljubljanskih Most, so zapisali. Policisti so opravili tudi hišno preiskavo, kjer so poleg dokazov zasegli še pištolo, naboje in manjšo količino prepovedane droge.

Osumljenca so pristojni organi zaradi treh kaznivih dejanj ropa, dveh kaznivih dejanj lahke telesne poškodbe, grožnje, kaznivega dejanja nudenja prostora za uživanje drog in tatvine elektrike privedli k preiskovalnemu sodniku, ki je po zaslišanju za oba odredil pripor, so še navedli na policijski upravi.

Policija sirena lučke splošna Kriminalci Slovenija Toliko je kriminalna združba računala za tihotapljenje migrantov

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.