Preživel brodolom, a utonil v jezeru

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
Migrant, ki je preživel brodolom v Sredozemlju, je nato utonil v jezeru pri Torinu v Italiji.
Oglej si celoten članek

Mlad migrant iz Slonokoščene obale, ki je lani med nevarno plovbo čez Sredozemlje v Italijo preživel brodolom, je v soboto med plavanjem utonil v jezeru na severu Italije.

 

 

24-letni Lesine Sanune je živel v migrantskem centru blizu italijanskega Torina. Organizacija Isola di Ariel, ki vodi center, je sporočila, da je Sanune v Evropo prišel lani poleti, potem ko je preživel brodolom v Sredozemlju, ko se je razmajana ladja, na kateri je potoval, prevrnila.

V soboto pa se je z drugimi prosilci za azil iz centra odpravil na izlet do jezera Sirio. Po jedi se je takoj vrgel v vodo, po navedbah prič pa ni več prišel na površje. Njegovo truplo so potapljači našli čez dve uri.

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.