Pri Bolgaru našli prepovedane tablete

Foto: PP Grosuplje
Foto: PP Grosuplje
Pri 27-letniku moškemu v okolici Grosupljega našli 176 sadik konoplje, v avtomobilu 24- letnega Bolgara našli tablete, ki so na seznamu prepovedanih snovi.
Oglej si celoten članek

Grosupeljski policisti so v soboto v hišni preiskavi pri 27-letnemu moškemu iz okolice Grosupljega našli 176 sadik konoplje. Zaradi suma storitve kaznivega dejanja s področja nedovoljenega prometa s prepovedanimi drogami so proti Grosupeljčanu podali kazensko ovadbo.  Foto: PP Grosuplje konoplja

 

 

 

 

 

Bolgar prevažal prepovedane snovi za šport

Foto: PP Grosuplje prepovedane snovi

V nedeljo je mobilna carinska enota Finančne uprave republike Slovenije na počivališču Podsmreka ustavila 24-letnega voznika kombiniranega vozila iz Bolgarije. Pri pregledu prtljage so v njegovi torbi našli prepovedane snovi: 20 ampul Stanozolol-a in 540 tablet Methandrostenolone. Obe snovi sta na seznamu prepovedanih snovi v športu. Grosupeljski so 24-letniku odvzeli prostost, prepovedane snovi pa zasegli. Zoper osumljenca bodo podali kazensko ovadbo zaradi suma storitve kaznivega dejanja neupravičene proizvodnje in prometa z nedovoljenimi snovmi. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.