Slovenija
24 ogledov

Pri Bolgaru našli prepovedane tablete

prepovedane snovi PP Grosuplje
Pri 27-letniku moškemu v okolici Grosupljega našli 176 sadik konoplje, v avtomobilu 24- letnega Bolgara našli tablete, ki so na seznamu prepovedanih snovi.

Grosupeljski policisti so v soboto v hišni preiskavi pri 27-letnemu moškemu iz okolice Grosupljega našli 176 sadik konoplje. Zaradi suma storitve kaznivega dejanja s področja nedovoljenega prometa s prepovedanimi drogami so proti Grosupeljčanu podali kazensko ovadbo. 

konoplja | Avtor: PP Grosuplje PP Grosuplje

 

 

 

 

 

Bolgar prevažal prepovedane snovi za šport

prepovedane snovi | Avtor: PP Grosuplje PP Grosuplje

V nedeljo je mobilna carinska enota Finančne uprave republike Slovenije na počivališču Podsmreka ustavila 24-letnega voznika kombiniranega vozila iz Bolgarije. Pri pregledu prtljage so v njegovi torbi našli prepovedane snovi: 20 ampul Stanozolol-a in 540 tablet Methandrostenolone. Obe snovi sta na seznamu prepovedanih snovi v športu. Grosupeljski so 24-letniku odvzeli prostost, prepovedane snovi pa zasegli. Zoper osumljenca bodo podali kazensko ovadbo zaradi suma storitve kaznivega dejanja neupravičene proizvodnje in prometa z nedovoljenimi snovmi. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.