Pri četverici našli zalogo orožja

Foto: Žurnal24 (Foto: PU Slovenj Gradec)
Na območju PU Slovenj Gradec so policisti štirim osumljencem zasegli orožje, strelivo, eksplozivne snovi in ročne bombe.
Oglej si celoten članek

Večje količine strelnega orožja, streliva, eksplozivnih snovi, minometnih min, ročnih bomb, zamrznjenih kadavrov različne divjadi in pripomočkov za nedovoljeni lov – vse to so policisti s PU Slovenj Gradec v minulih dneh našli pri štirih osumljencih z območja Mislinje.

V prvi polovici avgusta so med hišno preiskavo pri 38-letnem domačinu našli 13 ostrih nabojev različnega kalibra in tri manevrske naboje za strelno orožje, dve cevi pušk, bajonet za orožje in minometno mino. Ker za navedeno orožje in strelivo ni imel ustreznih listin, so mu vse zasegli.

Enako so storili tudi v primeru 46-letnega in 37-letnega domačina, ki sta brez dovoljenj hranila malokalibrski naboj za strelno orožje, predelano plinsko pištolo in 77 kosov različnih petard, posodi s črnim smodnikom, dva možnarja in kosa počasi goreče vžigalne vrvice.

Foto: Žurnal24

 

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.