Slovenija
50 ogledov

Pri četverici našli zalogo orožja

(Foto: PU Slovenj Gradec) Žurnal24 main
Na območju PU Slovenj Gradec so policisti štirim osumljencem zasegli orožje, strelivo, eksplozivne snovi in ročne bombe.

Večje količine strelnega orožja, streliva, eksplozivnih snovi, minometnih min, ročnih bomb, zamrznjenih kadavrov različne divjadi in pripomočkov za nedovoljeni lov – vse to so policisti s PU Slovenj Gradec v minulih dneh našli pri štirih osumljencih z območja Mislinje.

V prvi polovici avgusta so med hišno preiskavo pri 38-letnem domačinu našli 13 ostrih nabojev različnega kalibra in tri manevrske naboje za strelno orožje, dve cevi pušk, bajonet za orožje in minometno mino. Ker za navedeno orožje in strelivo ni imel ustreznih listin, so mu vse zasegli.

Enako so storili tudi v primeru 46-letnega in 37-letnega domačina, ki sta brez dovoljenj hranila malokalibrski naboj za strelno orožje, predelano plinsko pištolo in 77 kosov različnih petard, posodi s črnim smodnikom, dva možnarja in kosa počasi goreče vžigalne vrvice.

 | Avtor: Žurnal24 main Žurnal24 main

 

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.