Tovornjak ga je zbil pod cesto

Foto: PGD Ilirska Bistrica Prometna nesreča, prevrnjen avto pod cesto Foto: PGD Ilirska Bistrica Prometna nesreča, prevrnjen avto pod cesto
Do prometne nesreče je prišlo včeraj popoldne.
Oglej si celoten članek

"Ob 14.24 sta na cesti Račice–Starod, občina Ilirska Bistrica, trčili tovorno in osebno vozilo, pri čemer je voznik osebnega vozila zapeljal s cestišča in se prevrnil," poroča portal uprave za zaščito in reševanje. 

Gasilci PGD Ilirska Bistrica in Podgrad so izpod vozila so rešili eno osebo in nato vozilo postavili na kolesa. Poškodovani sta bili dve osebi. 

Po podatkih policije, ki smo jih pridobili danes, je 48-letni državljan Hrvaške vozil priklopnik od Staroda proti Podgradu in zaradi neprilagojene hitrosti (glede na stanje vozišča, prometa in svoje vozniške sposobnosti) z zadnjim levim delom priklopnika bočno trčil v osebni avtomobil, ki ga je nasproti pravilno vozil 63-letni državljan Hrvaške.

Voznik avtomobila in njegova sopotnica sta se v nesreči lažje poškodovala, povzročitelju pa je bila izdana globa. 

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.