Pri nas kradejo tudi tujci

S Policijske uprave Nova Gorica so sporočili, da so včeraj obravnavali dve tatvini, v kateri so bili vpleteni tujci.
Oglej si celoten članek

Nekaj pred 19. uro je bila policija od varnostne službe obveščena, da so v eni od trgovin v večjem trgovskem centru v Novi Gorici pri tatvini zalotili madžarskega državljana. Ugotovljeno je bilo, da je 54-letnik poskušal ukrasti več kosov oblačil v skupni vrednosti okoli 200 evrov, vendar so ga pri tem početju zalotili varnostniki. Z omenjenim tujcem je bila v trgovini takrat tudi neznana ženska, ki je varnostnikom pobegnila in se nato odpeljala s starejšim fiatom modre barve in z madžarskimi registrskimi številkami. Omenjena ženska je po zdajšnjih ugotovitvah iz trgovine ukradla za okoli 130 evrov različnih izdelkov. V zvezi z obravnavanim primerom bodo policisti podali kazensko ovadbo.
 
V trgovskem centru so zaradi kraje nakita prijeli tudi dve italijanski mladoletnici. Ugotovljeno je bilo, da sta s prodajnih polic ukradli uhane v skupni vrednosti 31.75 evrov. Pri tem ju je zalotila tamkajšnja uslužbenka. Na podlagi predloga za pregon tega kaznivega dejanja s strani odgovorne osebe omenjene trgovine bodo policisti v zvezi z obravnavanim primerom podali kazensko ovadbo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.