Slovenija > Črna kronika
18 ogledov

Pri nas kradejo tudi tujci

S Policijske uprave Nova Gorica so sporočili, da so včeraj obravnavali dve tatvini, v kateri so bili vpleteni tujci.

Nekaj pred 19. uro je bila policija od varnostne službe obveščena, da so v eni od trgovin v večjem trgovskem centru v Novi Gorici pri tatvini zalotili madžarskega državljana. Ugotovljeno je bilo, da je 54-letnik poskušal ukrasti več kosov oblačil v skupni vrednosti okoli 200 evrov, vendar so ga pri tem početju zalotili varnostniki. Z omenjenim tujcem je bila v trgovini takrat tudi neznana ženska, ki je varnostnikom pobegnila in se nato odpeljala s starejšim fiatom modre barve in z madžarskimi registrskimi številkami. Omenjena ženska je po zdajšnjih ugotovitvah iz trgovine ukradla za okoli 130 evrov različnih izdelkov. V zvezi z obravnavanim primerom bodo policisti podali kazensko ovadbo.
 
V trgovskem centru so zaradi kraje nakita prijeli tudi dve italijanski mladoletnici. Ugotovljeno je bilo, da sta s prodajnih polic ukradli uhane v skupni vrednosti 31.75 evrov. Pri tem ju je zalotila tamkajšnja uslužbenka. Na podlagi predloga za pregon tega kaznivega dejanja s strani odgovorne osebe omenjene trgovine bodo policisti v zvezi z obravnavanim primerom podali kazensko ovadbo.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.