Pri nas naprodaj v sredo

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
Simobil bo iPhone 6 začel prodajati v sredo, prav tako Tušmobil, Telekom ga še testira v svojem omrežju.
Oglej si celoten članek

Simobil bo najnovejši iPhone 6 po naših informacijah začel prodajati v sredo opoldan v svojih poslovalnicah v Ljubljani (BTC), Kopru in Mariboru. V sredo bo no voljo le iPhone 6, iPhone 6 plus pa bo naprodaj kasneje. 

Naprodaj tudi pri Tušmobilu

V sredo bo iPhone 6 začel prodajati tudi Tušmobil. Omejena količina naprav bo na voljo le v Tušmobilovi poslovalnici v centru Ljubljane, na Wolfovi. 

V Telekomu Slovenije dne začetka prodaje še ne razkrivajo, kot pravijo, jim to prepoveduje pogodba, ki jo imajo z Applom. "Uspešno se zaključujejo tudi tehnična testiranja obeh naprav v naših omrežjih, s čimer želimo skupaj z Applom uporabnikom zagotoviti najboljšo uporabniško izkušnjo," pravijo in dodajajo, da bo "na voljo zadostna količina tako iPhone 6 kot iPhone 6 Plus v različnih izvedenkah". 

V Telekomu so kot "odraz dobrega sodelovanja" z Applom izpostavili, da bo v operacijskem sistemu iOS 8 "slovenščina na voljo kot eden od jezikov tipkovnice, prav tako pa bodo lahko slovenski uporabniki izbrali slovenščino kot preferenčni jezik, v katerem naj delujejo aplikacije in spletne strani"

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 7

  • 10:14 30. September 2014.

    A je prekislo?

  • 21:54 29. September 2014.

    gremo! na obroke! kekci :)

  • d
    18:54 29. September 2014.

    Zdj pa navalite ovce ... beeeee

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.