Slovenija
18 ogledov

Pri nas naprodaj v sredo

Iphone 6 Profimedias
Simobil bo iPhone 6 začel prodajati v sredo, prav tako Tušmobil, Telekom ga še testira v svojem omrežju.

Simobil bo najnovejši iPhone 6 po naših informacijah začel prodajati v sredo opoldan v svojih poslovalnicah v Ljubljani (BTC), Kopru in Mariboru. V sredo bo no voljo le iPhone 6, iPhone 6 plus pa bo naprodaj kasneje. 

Naprodaj tudi pri Tušmobilu

V sredo bo iPhone 6 začel prodajati tudi Tušmobil. Omejena količina naprav bo na voljo le v Tušmobilovi poslovalnici v centru Ljubljane, na Wolfovi. 

V Telekomu Slovenije dne začetka prodaje še ne razkrivajo, kot pravijo, jim to prepoveduje pogodba, ki jo imajo z Applom. "Uspešno se zaključujejo tudi tehnična testiranja obeh naprav v naših omrežjih, s čimer želimo skupaj z Applom uporabnikom zagotoviti najboljšo uporabniško izkušnjo," pravijo in dodajajo, da bo "na voljo zadostna količina tako iPhone 6 kot iPhone 6 Plus v različnih izvedenkah". 

V Telekomu so kot "odraz dobrega sodelovanja" z Applom izpostavili, da bo v operacijskem sistemu iOS 8 "slovenščina na voljo kot eden od jezikov tipkovnice, prav tako pa bodo lahko slovenski uporabniki izbrali slovenščino kot preferenčni jezik, v katerem naj delujejo aplikacije in spletne strani"

Komentarjev 7
  • rhombur 10:14 30.september 2014.

    A je prekislo?

  • dostvasmam 21:54 29.september 2014.

    gremo! na obroke! kekci :)

  • d 18:54 29.september 2014.

    Zdj pa navalite ovce ... beeeee