Pri Novem mestu gori tovarna

Foto: PGD Rogaška Slatina požar Rogaška Slatina
Na območju nekdanje tovarne Novoles v Straži pri Novem mestu je zagorel tovarniški objekt.
Oglej si celoten članek

Po prvih ugotovitvah naj bi pri vzdrževalnih delih na strehi iskra zanetila požar. Na požarišču so novomeški poklicni gasilci, so povedali na policiji. Okoliške prebivalce so pozvali, naj se zadržujejo v zaprtih prostorih.

Na Policijski upravi Novo mesto so še dodali, da bodo policisti ogled požarišča opravili v četrtek, "ko se bo vse pomirilo".

Z novomeškega centra za obveščanje so posredovali obvestilo štaba civilne zaščite Občine Straža.

Ta prebivalce širše okolice Straže obvešča, da je v objektu nekdanjega podjetja Novoles izbruhnil požar. Zaradi dima pa naj prebivalci zaprejo okna in naj se preventivno zadržujejo v prostorih.

Ukrep velja do preklica, so še zapisali pri straški civilni zaščiti.

Po neuradnih informacijah gori lakirnica.

dezurni@zurnal24.si

 

*Fotografija je simbolična.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.