Pri osumljencu našli orodje in puško

Foto: PP Ptuj
Foto: PP Ptuj
Policisti so pri 31-letnem osumljencu zasegli opremo, s katero je vlamljal na območju Ptuja in Dornave.
Oglej si celoten članek

Policisti Policijske postaje Ptuj so od začetka leta preiskovali več vlomov in poskusov vlomov v objekte na območju Ptuja in Dornave. Storilec je s primernim orodjem lomil vložke cilindričnih ključavnic ali v objekte vlamljal s silo telesa. Odtujeval je različno električno orodje, denar in druge predmete. 

Policisti so 16. marca opravili hišno preiskavo pri 31-letnem osumljencu na območju občine Ormož. Pri hišni preiskavi so zasegli različne predmete, ki si jih je osumljeni protipravno prilastil. Poleg tega so našli in zasegli prepovedano drogo, za katero se sumi, da je heroin. 

Foto: PP Ptuj zaseženi predmeti

Foto: PP Ptuj zaseženi predmeti

 

 

 

 

 

 

Policisti so ugotovili, da je osumljeni eno kaznivo dejanje izvršil tudi na območju PP Ljutomer, kjer je skozi balkonska vrata vlomil v stanovanjsko hišo in iz nje odtujil lovsko puško. Puško so mu zasegli in vrnili oškodovancu. 

Osumljencu so odvzeli prostost in ga pridržali. Zaradi utemeljenega suma storitve devetih vlomov ali poskusov vlomov v objekte, so osumljenca s kazensko ovadbo privedli na zaslišanje k preiskovalnemu sodniku Okrožnega sodišča na Ptuju, ki je zanj odredil pripor. Policisti ga bodo kazensko ovadili tudi zaradi drog. 

Foto: PP Ptuj zaseženi predmeti

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.