Slovenija > Črna kronika
76 ogledov

Pri osumljencu našli orodje in puško

zaseženi predmeti PP Ptuj
Policisti so pri 31-letnem osumljencu zasegli opremo, s katero je vlamljal na območju Ptuja in Dornave.

Policisti Policijske postaje Ptuj so od začetka leta preiskovali več vlomov in poskusov vlomov v objekte na območju Ptuja in Dornave. Storilec je s primernim orodjem lomil vložke cilindričnih ključavnic ali v objekte vlamljal s silo telesa. Odtujeval je različno električno orodje, denar in druge predmete. 

Policisti so 16. marca opravili hišno preiskavo pri 31-letnem osumljencu na območju občine Ormož. Pri hišni preiskavi so zasegli različne predmete, ki si jih je osumljeni protipravno prilastil. Poleg tega so našli in zasegli prepovedano drogo, za katero se sumi, da je heroin. 

zaseženi predmeti | Avtor: PP Ptuj PP Ptuj

zaseženi predmeti | Avtor: PP Ptuj PP Ptuj

 

 

 

 

 

 

Policisti so ugotovili, da je osumljeni eno kaznivo dejanje izvršil tudi na območju PP Ljutomer, kjer je skozi balkonska vrata vlomil v stanovanjsko hišo in iz nje odtujil lovsko puško. Puško so mu zasegli in vrnili oškodovancu. 

Osumljencu so odvzeli prostost in ga pridržali. Zaradi utemeljenega suma storitve devetih vlomov ali poskusov vlomov v objekte, so osumljenca s kazensko ovadbo privedli na zaslišanje k preiskovalnemu sodniku Okrožnega sodišča na Ptuju, ki je zanj odredil pripor. Policisti ga bodo kazensko ovadili tudi zaradi drog. 

zaseženi predmeti | Avtor: PP Ptuj PP Ptuj

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.