Priča: Višnerja udarjal in brcal

Foto: Žurnal24 Lokal Roxly v Ljubljani
Odvetnik Sonny Beronja, kronska priča tožilstva v primeru pretepa v lokalu Roxly, je postavil na laž trditve osumljenca Gašperja Bezjaka, da je ta samo enkrat udaril Vladimirja Višnerja.
Oglej si celoten članek

Osumljenec, 35-letni Gašper Bezjak, naj bi 9. aprila okoli pol dveh zjutraj pred lokalom Roxly tako močno udaril Vladimira Višnerja, 41-letnega odvetnika, da je ta po enem mesecu ležanja v komi umrl.

Danes je na prostor za priče stopil Višnerjev prijatelj in partner Sonny Beronja, ki je bil usodne noči v lokalu. V nasprotju z Bezjakom, ki trdi, da je Višnerja udaril le enkrat, in še to le s ploskim delom roke, je Beronja pod prisego dejal, da naj bi se Bezjak pokojnega lotil zelo grobo. Tako naj bi ga s pestjo udaril v glavo, ko je Višner padal, pa ga je še dvakrat sunil v telo. Ko je Višner obležal, naj bi ga Bezjak še najmanj dvakrat brcnil.

Bezjak je doslej tudi trdil, da z Beronjo ni bil v stiku, a je ta povedal, da naj bi Bezjak, medtem ko naj bi s pestjo zamahnil proti Višnerju, z drugo roko sunil tudi proti Beronji, a se je ta za las umaknil udarcu.

Ni le prenašal pepelnikov
Prav tako je Beronja potrdil, da je bil Bezjak večkrat viden v lokalu za točilnim pultom, tistega večera je bil tudi zagotovo v službi natakarja oziroma neformalnega varnostnika.

Tudi ta trditev je v nasprotju z izjavami lastnika lokala Roxly Vikija Mušiča, ki je najprej trdil, da Bezjaka ni poznal, po objavi Bezjakovih fotografij na spletu v službi natakarja pa je dopustil možnost, da je Bezjak od časa do časa premaknil "kakšno mizo ali pepelnik".

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.