Slovenija
96 ogledov

Priča: Višnerja udarjal in brcal

Lokal Roxly v Ljubljani Žurnal24 main
Odvetnik Sonny Beronja, kronska priča tožilstva v primeru pretepa v lokalu Roxly, je postavil na laž trditve osumljenca Gašperja Bezjaka, da je ta samo enkrat udaril Vladimirja Višnerja.

Osumljenec, 35-letni Gašper Bezjak, naj bi 9. aprila okoli pol dveh zjutraj pred lokalom Roxly tako močno udaril Vladimira Višnerja, 41-letnega odvetnika, da je ta po enem mesecu ležanja v komi umrl.

Danes je na prostor za priče stopil Višnerjev prijatelj in partner Sonny Beronja, ki je bil usodne noči v lokalu. V nasprotju z Bezjakom, ki trdi, da je Višnerja udaril le enkrat, in še to le s ploskim delom roke, je Beronja pod prisego dejal, da naj bi se Bezjak pokojnega lotil zelo grobo. Tako naj bi ga s pestjo udaril v glavo, ko je Višner padal, pa ga je še dvakrat sunil v telo. Ko je Višner obležal, naj bi ga Bezjak še najmanj dvakrat brcnil.

Bezjak je doslej tudi trdil, da z Beronjo ni bil v stiku, a je ta povedal, da naj bi Bezjak, medtem ko naj bi s pestjo zamahnil proti Višnerju, z drugo roko sunil tudi proti Beronji, a se je ta za las umaknil udarcu.

Ni le prenašal pepelnikov
Prav tako je Beronja potrdil, da je bil Bezjak večkrat viden v lokalu za točilnim pultom, tistega večera je bil tudi zagotovo v službi natakarja oziroma neformalnega varnostnika.

Tudi ta trditev je v nasprotju z izjavami lastnika lokala Roxly Vikija Mušiča, ki je najprej trdil, da Bezjaka ni poznal, po objavi Bezjakovih fotografij na spletu v službi natakarja pa je dopustil možnost, da je Bezjak od časa do časa premaknil "kakšno mizo ali pepelnik".

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.