Pričakovanja o naslovu so realna

Foto: Žurnal24 Kranjskogorske košarkarice bodo imele možnost, da se ekipi Merkurja (na fotograf
Gorenjke grozijo. Konec tedna se začenja drugi del ženskega državnega košarkarskega prvenstva.
Oglej si celoten članek

Košarka. V soboto se začenja drugi del ženskega državnega košarkarskega prvenstva, v katerem bi lahko gorenjski ekipi Triglava in Hita Kranjske Gore odigrali vidno vlogo. Medtem ko Kranjskogorčanke potihem razmišljajo o naslovu, Kranjčanke ciljajo na uvrstitev med prve štiri ekipe.

Da so pričakovanja o naslovu realna, je pokazalo drugo mesto po rednem delu, pa tudi finale slovenskega pokala, ki so ga Kranjskogorčanke proti Merkurju sicer izgubile, vendar tesno za štiri točke. “Vidimo, da smo blizu. Poskušali bomo presenetiti, ponoviti uspeh izpred treh let,” je bil optimističen glavni trener Hita Kranjske Gore Goran Jovanovič. Hkrati ostaja previden. “Bo pa zelo težko. Merkur Celje in Maribor sta zelo močna,” pravi.

Generalko na pokalu so imele pred drugim delom prvenstva tudi triglavanke. Po rednem delu pete, bi po mnenju trenerja Siniše Drobnjaka v nadaljevanju lahko stopile tudi stopničko višje. “Pestile so nas poškodbe in bolezni, zdaj pa prihajamo k sebi in bomo v nadaljevanju popolni,” sklene.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.