Pridejo tudi z neodprtimi kuvertami

Foto: Žurnal24 Na novomeški geodetski upravi je do zdaj podatke v zvezi z nepremičninami urejal
Vrednotenje nepremičnin. Spremembe in pripombe še do konca novembra.
Oglej si celoten članek

Na novomeški območni geodetski upravi, ki ima svoje izpostave tudi v Črnomlju in Trebnjem, se je, odkar so začeli pošiljati obvestila o poskusnem izračunu vrednosti nepremičnin, po besedah direktorja Francija Bačarja zgodilo tudi že, da je morala stranka na vrsto čakati dve uri, a večino jih, kot dodaja, odpravijo v 15 minutah.

Tretjina neinformiranih
“Tretjina strank pride k nam zgolj zato, da se informirajo, da ne bi kaj zamudili, nekateri pridejo celo s še neodprtimi obvestili,” nam pove Bačar, razočaran, ker je pričakoval, da bo več ljudi prebralo informativno brošuro. Druga tretjina so po Bačarjevih besedah tisti, ki morajo urejati lastništvo: “Ni jih malo, ki so prepričani, da imajo v zemljiški knjigi vse urejeno, v resnici pa stvari ne držijo tudi po tri rodove nazaj.” Tretji pa so tisti, pri katerih je treba urediti podatke o nepremičninah.

Popravke in pripombe bodo, kot pravi Bačar, sprejemali do sredine novembra, a pričakujejo, da bo treba rok podaljšati do konca novembra.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.