Prihaja nova vremenska nevšečnost

Foto: Anže Petkovšek
Foto: Anže Petkovšek
Vremenoslovci opozarjajo na novo vremensko nevšečnost, ki bo naše kraje zajela ponoči.
Oglej si celoten članek

Preko noči se bo okrepila burja na Primorskem. Ponoči bodo sunki presegali hitrost 100 kilometrov na uro, opozarjajo vremenoslovci agencije za okolje. Močna burja bo vztrajala tudi v četrtek in petek. Burja naj bi prehodno oslabela šele v soboto. 

Foto: prtscr Meteo.si opozorilo arso Vremenski portal Ciklon.si napoveduje, da se bo burja še dodatno okrepila v sredo zvečer. Najmočnejše sunke pa pričakujejo v četrtek proti jutru. Hitrost sunkov bi na nekaterih predelih lahko dosegala hitrosti med 130 in 160 kilometrov na uro. 

xxx

Sicer pa bo v prihodnjih dneh vreme podobno današnjemu. V večjem delu države bo oblačno, občasno bo rahlo snežilo. Sneženje bo ponehalo v soboto, ko se lahko ponekod delno zjasni. 

Od nedelje naprej lahko pričakujemo hud mraz, saj se dnevne temperature v večjem delu države ne bodo dvignile nad ledišče. Jutranje temperature pa se bodo gibale okrog -15 stopinj Celzija. Še bo pihal severovzhodni veter, na Primorskem pa burja. 

Tako hladno še ni bilo Do pol metra snega, zameti, nato pa vdor polarnega zraka

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 19:14 20. Februar 2018.

    Lahko burjo odpoveste?Nič je ne bomo pogrešali. :)

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.