Prihajajo investitorji s Kitajske

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Javna agencija za podjetništvo in tuje investicije spodbuja razvoj poslovanja s Kitajsko in na Kitajskem. Letos pripravlja več dejavnosti za pomoč slovenskim podjetnikom.
Oglej si celoten članek

Potem ko se je konec marca na pobudo Javne agencije za podjetništvo in tuje investicije (Japti) na Kitajskem mudila delegacija enajstih slovenskih podjetij, bodo Slovenijo med 18. in 20. junijem obiskali predstavniki potencialnih kitajskih vlagateljev, so sporočili iz agencije. Takrat nemreč Japti organizira investicijsko in poslovno konferenco, katere tema bo prenos znanja in tehnologij v proizvodnjo – industrijo.

Japti letos pripravlja vrč dejavnosti za pomoč slovenskim podjetjem, ki želijo prodreti na kitajski trg ali razširiti svoje poslovanje na njem, saj jim ta zaradi oddaljenosti predstavlja precejšen strošek. Tako je februarja pripravil seminar za slovenska podjetja "Izvoz na Kitajsko – Izzivi in priložnost", v začetku marca pa seminar "Poslovni običaji na Kitajskem".

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.