Prijeli moškega, ki je zažgal hišo

Foto: Žurnal24 (Foto: Bralka Jasna)
Sevniški policisti so prijeli 18-letnega Madžara, ki je podtaknil požar v nenaseljeni stanovanjski hiši na Bregu na območju Sevnice.
Oglej si celoten članek

Iz krške policijske uprave so sporočili so sevniški policisti in kriminalisti z zbiranjem obvestil in pomočjo občanov na Bregu v četrtek zjutraj izsledili moškega, ki je ustrezal opisu, ki so ga policisti dobili že na dan požara.

V postopku se je izkazalo, da gre za 18-letnega državljana Madžarske, ki naj bi bil v tujini že obravnavan zaradi tatvine, oboroženega ropa in požiga.

V petek so ga s kazensko ovadbo privedli na zaslišanje k preiskovalnemu sodniku okrožnega sodišča v Krškem, ki je zanj odredil pripor.

Hiša je sicer zagorela v sredo okoli osme ure zvečer v vasi Šentjur na Polju. Po poročanju bralke je takrat pri gašenju sodelovalo veliko domačinov, mladi člani gasilskega društva iz Sevnice pa so morali organizirati tudi nočno stražo, saj so morali ponoči gasiti še šestkrat.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.