Prijeli štirikratnega vlomilca

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Kriminalisti in policisti Policijske uprave Ljubljana so odvzeli prostost 28-letnemu Ljubljančanu, osumljenemu kaznivih dejanj velikih tatvin in roparske tatvine.
Oglej si celoten članek

Z zbiranjem obvestil so policisti ugotovili, da je 28-letni Ljubljančan utemeljeno osumljen storitve kaznivega dejanja roparske tatvine, in sicer s tem, da je 26. oktobra vlomil v specializirano prodajalno na Ulici bratov Babnik v Ljubljani ter skupaj z za zdaj še neugotovljenimi sostorilci iz prodajalne poskušal odnesti večjo blagajno. Pri dejanju ga je zalotil varnostnik, ki mu je 28-letnik zagrozil z neposrednim napadom, nato pa s kraja dogodka pobegnil, so sporočili iz ljubljanske policije.

Nadalje je bilo ugotovljeno, da je osumljeni 15. julija vlomil v prodajalno na Podutiški cesti v Ljubljani, od koder je ukradel gotovino in druge vrednostne kartice ter podjetje oškodoval za okoli 16 tisoč evrov, 3. septembra pa je vlomil v prodajalno v Sinji Gorici, od koder je odvzel večjo količino cigaret, tehničnih predmetov in pijač v skupni vrednosti okoli 6.000 evrov. Vlamljal pa je tudi 6. oktobra, kjer je v poslovni stavbi na Regentovi cesti v Ljubljani najprej poskušal vlomiti v blagajno, kar mu ni uspelo, nato pa iz prostorov ukradel za okoli 400 evrov gotovine.

Osumljeni 28-letnik bo s kazensko ovadbo priveden na zaslišanje k preiskovalnemu sodniku, so še sporočili s policije.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 12:53 8. Januar 2012.

    A nima varnostnik pištole !

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.