Pripravite se! Nič kaj obetavna napoved do 20. maja.

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Ponoči bo dež zajel vso državo, v višjih legah bo snežilo.
Oglej si celoten članek

Ponoči se bo dež okrepil in do jutra zajel vso Slovenijo. Jutranje temperature bodo od 9 do 15 stopinj Celzija, napovedujejo vremenoslovci na Arsu.

Na vremenskem portalu ciklon.si dodajajo, da bo meja sneženja na okoli 1300 metrov nad morjem, na območju Julijcev pa bo po njihovih predvidevanjih snežilo nekoliko višje, verjetno nad 1500 m. Padavin pa bo največ na zahodu, kjer bo deževalo kar nekaj dni zapored.

xxx

Jutri bo, napoved nadaljujejo na Arsu, oblačno in deževno, le na severovzhodu bo popoldne že povečini brez padavin. Zapihal bo severovzhodni veter, na Primorskem šibka do zmerna burja. Popoldanske temperature bodo od 6 do 11, na Goriškem in ob morju od 15 do 19 stopinj Celzija.

V sredo in četrtek bo spremenljivo do pretežno oblačno, nastale bodo posamezne plohe, v četrtek tudi nevihte.

Napoved od 15. do 20. maja

Razvoj vremena od petka dalje je še razmeroma težko napovedljiv, opozarjajo na Arsu, kjer dodajajo, da bo ozračje bo dokaj vlažno.

V petek bo večinoma oblačno in deževno ter dokaj hladno. Od sobote naprej kaže na večinoma malo toplejše vreme brez večjih padavin. Jutranje temperature bodo okoli 10, popoldanske pa okoli 20 stopinj Celzija.

Foto: Arso Vreme preglednica

dezurni@zurnal24.si

 
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.