Slovenija
4529 ogledov

Pripravite se! Nič kaj obetavna napoved do 20. maja.

Dež Profimedia
Ponoči bo dež zajel vso državo, v višjih legah bo snežilo.

Ponoči se bo dež okrepil in do jutra zajel vso Slovenijo. Jutranje temperature bodo od 9 do 15 stopinj Celzija, napovedujejo vremenoslovci na Arsu.

Na vremenskem portalu ciklon.si dodajajo, da bo meja sneženja na okoli 1300 metrov nad morjem, na območju Julijcev pa bo po njihovih predvidevanjih snežilo nekoliko višje, verjetno nad 1500 m. Padavin pa bo največ na zahodu, kjer bo deževalo kar nekaj dni zapored.

Jutri bo, napoved nadaljujejo na Arsu, oblačno in deževno, le na severovzhodu bo popoldne že povečini brez padavin. Zapihal bo severovzhodni veter, na Primorskem šibka do zmerna burja. Popoldanske temperature bodo od 6 do 11, na Goriškem in ob morju od 15 do 19 stopinj Celzija.

V sredo in četrtek bo spremenljivo do pretežno oblačno, nastale bodo posamezne plohe, v četrtek tudi nevihte.

Napoved od 15. do 20. maja

Razvoj vremena od petka dalje je še razmeroma težko napovedljiv, opozarjajo na Arsu, kjer dodajajo, da bo ozračje bo dokaj vlažno.

V petek bo večinoma oblačno in deževno ter dokaj hladno. Od sobote naprej kaže na večinoma malo toplejše vreme brez večjih padavin. Jutranje temperature bodo okoli 10, popoldanske pa okoli 20 stopinj Celzija.

Vreme preglednica | Avtor: Arso Arso

dezurni@zurnal24.si

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.