Priprli štiri preprodajalce

Foto: Saša Despot
Foto: Saša Despot
Murskosoboški kriminalisti in policisti so v torek zaključili večmesečno kriminalistično preiskavo zoper posameznike z območja Ljubljane, Maribora in Pomurja, ki jih sumijo neopravičene proizvodnje in prometa s prepovedanimi drogami.
Oglej si celoten članek

Kot so danes sporočili s Policijske uprave (PU) Murska Sobota, so pet hišnih preiskav pri šestih osumljenih opravili v sodelovanju s policijskima upravama Ljubljana in Maribor. Posamezniki so utemeljeno osumljeni storitve vsaj 50 kaznivih dejanj neopravičene proizvodnje in prometa s prepovedanimi drogami, nedovoljenimi snovmi v športu in predhodnimi sestavinami za izdelavo prepovedanih drog.

Štiri pridržane posameznike, to so 30-letnik in 29-letnica z območja Murske Sobote ter 40-letnica in 37-letnik z območja Maribora, sumijo preprodaje prepovedane droge heroin. Danes jih bodo privedli k preiskovalnemu sodniku.

Policisti sicer enega osumljenca še iščejo. Kot so navedli na PU Murska Sobota, so za 37-letnika z območja Murske Sobote razpisali iskanja s prijetjem.

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.