Slovenija
9 ogledov

Priprli štiri preprodajalce

policija Saša Despot
Murskosoboški kriminalisti in policisti so v torek zaključili večmesečno kriminalistično preiskavo zoper posameznike z območja Ljubljane, Maribora in Pomurja, ki jih sumijo neopravičene proizvodnje in prometa s prepovedanimi drogami.

Kot so danes sporočili s Policijske uprave (PU) Murska Sobota, so pet hišnih preiskav pri šestih osumljenih opravili v sodelovanju s policijskima upravama Ljubljana in Maribor. Posamezniki so utemeljeno osumljeni storitve vsaj 50 kaznivih dejanj neopravičene proizvodnje in prometa s prepovedanimi drogami, nedovoljenimi snovmi v športu in predhodnimi sestavinami za izdelavo prepovedanih drog.

Štiri pridržane posameznike, to so 30-letnik in 29-letnica z območja Murske Sobote ter 40-letnica in 37-letnik z območja Maribora, sumijo preprodaje prepovedane droge heroin. Danes jih bodo privedli k preiskovalnemu sodniku.

Policisti sicer enega osumljenca še iščejo. Kot so navedli na PU Murska Sobota, so za 37-letnika z območja Murske Sobote razpisali iskanja s prijetjem.

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.