Prisotnih 85 poslancev, koga ni?

Foto: Anže Petekovšek Državni zbor
Pri preverjanju prisotnosti je bilo odsotnih pet poslancev.
Oglej si celoten članek

Danes poslanci odločajo, ali bo Marjan Šarec dobil možnost, da sestavi vlado. Pri preverjanju prisotnosti, je bilo prisotnih 85 poslancev. Preverili smo, kdo je manjkal oziroma ni pritisnil na tipko. 

Prisotnosti nista potrdila oba predstavnika narodnostnih skupnosti, Horváth Ferenc in Žiža Felice, Kaloh Dejan, SDS, Peček Igor, LMŠ in Trček Franc, Levica. 

Ni izključeno, da bodo na sejo prišli kasneje, saj je preverjanje kvoruma potekalo le minuto čez deseto. Nekateri, na primer oba poslanca narodnostnih skupnosti, sta se v razpravi že oglasila, spregovoril je tudi že poslanec Franc Trček. 

Preberete lahko, kaj je v svojem govoru Slovencem obljubil Marjan Šarec. 

Slovenija Prvi umik bodoče bodoče koalicije

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.