Prizadete osebe zaprli v kurilnico

Huda zloraba dušeno prizadetih oseb. Da bi jim kradli invalidnino, so jih imeli zaprte v kurilnici stanovanjskega bloka.
Oglej si celoten članek

V  Philadelphii so odkrili, da so bile v  kurilnici stanovanjskega bloka zaklenjene štiri duševno prizadete odrasle osebe. Aretirali so že tri ljudi, ki so osumljeni, da so prizadete zadrževali v ujetništvu in jim kradli invalidnino.

Živeli v smradu

Ujetnike je v soboto odkril lastnik zgradbe Turgut Gozleveli, ki je odstranil verigo z vrat kurilnice. V njej je pod odejami v umazaniji in smradu našel dva moška in žensko ter še enega moškega, ki je bil priklenjen k peči. Poklical je policijo, ki je v isti zgradbi aretirala dva moška in 51-letno Lindo Weston, domnevno voditeljico tolpe.

Zlorabe tudi v drugih državah

Podhranjene ujetnike so policisti odpeljali v bolnišnico. V stanovanju aretiranih pa so našli dokumente, ki kažejo na širšo zaroto tudi v drugih zveznih državah, zato se preiskava nadaljuje. Aretirani so med drugim obtoženi ugrabitve.


Lokalni mediji poročajo, da je bila Westonova leta 1981 obsojena zaradi umora. Skupaj s sestro je ugrabila sestrinega fanta in ga zaklenila v omaro, ker ni hotel plačevati preživnine za otroka. Zaprt je bil, dokler ni od lakote umrl.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.