Slovenija > Črna kronika
21 ogledov

Prizadete osebe zaprli v kurilnico

Huda zloraba dušeno prizadetih oseb. Da bi jim kradli invalidnino, so jih imeli zaprte v kurilnici stanovanjskega bloka.

V  Philadelphii so odkrili, da so bile v  kurilnici stanovanjskega bloka zaklenjene štiri duševno prizadete odrasle osebe. Aretirali so že tri ljudi, ki so osumljeni, da so prizadete zadrževali v ujetništvu in jim kradli invalidnino.

Živeli v smradu

Ujetnike je v soboto odkril lastnik zgradbe Turgut Gozleveli, ki je odstranil verigo z vrat kurilnice. V njej je pod odejami v umazaniji in smradu našel dva moška in žensko ter še enega moškega, ki je bil priklenjen k peči. Poklical je policijo, ki je v isti zgradbi aretirala dva moška in 51-letno Lindo Weston, domnevno voditeljico tolpe.

Zlorabe tudi v drugih državah

Podhranjene ujetnike so policisti odpeljali v bolnišnico. V stanovanju aretiranih pa so našli dokumente, ki kažejo na širšo zaroto tudi v drugih zveznih državah, zato se preiskava nadaljuje. Aretirani so med drugim obtoženi ugrabitve.


Lokalni mediji poročajo, da je bila Westonova leta 1981 obsojena zaradi umora. Skupaj s sestro je ugrabila sestrinega fanta in ga zaklenila v omaro, ker ni hotel plačevati preživnine za otroka. Zaprt je bil, dokler ni od lakote umrl.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.