Prodaja Večera padla v vodo

Foto: Janez Zalaznik drazba vecer Foto: Janez Zalaznik drazba vecer Foto: Janez Zalaznik drazba Vecer
Ker ni bila vplačana varščina, je dražba časopisnega podjetja Večer propadla.
Oglej si celoten članek

V sejni sobi, kjer naj bi se začela dražba za Večer, so bili nekaj minut pred začetkom samo novinarji. Dražbo je vodil odvetnik Stojan Zdolšek, ki je ob prihodu dejal, da ni nihče vplačal varščine. Prav tako v sejni sobi ni bilo nikogar, ki bi dejal, da jo je. Zdolšku tako ni ostalo drugega, kot da dražbo razglasi za neuspešno.

To je bil zadnji v vrsti poskusov časopisne družbe Delo, da proda svoj nekaj več kot 79-odstotni delež v mariborskem Večeru. Razpisna začetna izklicna cena za paket 202.788 navadnih imenskih delnic je bila 3.098.000 evrov. Varščina za udeležbo je bila 10 odstotkov izklicne cene.

Iz družbe Delo so še sporočili, da bodo nadaljevali aktivnosti za čimprejšnjo prodajo omenjenih delnic.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 13:02 28. Februar 2014.

    ja kdo pameten bo pa metal 300.000 OJROTOV čez okno !! Kar pisunčki iz F571 in s Stepišnikom na čelu …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.