Prodajala ukradene izvenkrmne motorje

Foto: PU Ljubljana
Foto: PU Ljubljana
Na parklirišču ene izmed trgovin na območju ljubljanskega Bežigrada sta Ljubljančana prodajala ukradene izvenkrmne motorje. Imela sta tudi noža, prirejena za napad.
Oglej si celoten članek

Ljubljanske policiste so v četrtek obvestili, da neznanca na parkirišču prodajata sumljive predmete. Na kraju so policisti ugotovili, da 21- in 27-letna Ljubljančana pridajata izvenkrmne motorje; ugotovili so, da so bili ti ukradeni julija lani na območju Radovljice.

"Prodajalca" sta imela pri sebi vsak svoj nož, prirejen za napad, 21-letnik pa še okrog pol grama prepovedane droge konoplje. V času dodatne preiskave so policisti Ljubljančana priprli in ugotovili, da sta posedovala še nekatere druge predmete, ki sta jih ukradla.

Policisti bodo podali kazensko ovadbo zaradi suma storitve velike tatvine, uvedli pa so tudi prekrškovni postopek zaradi posedovanja orožja in droge.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.