Slovenija > Črna kronika
20 ogledov

Prodajala ukradene izvenkrmne motorje

nož, prirejen za napad PU Ljubljana
Na parklirišču ene izmed trgovin na območju ljubljanskega Bežigrada sta Ljubljančana prodajala ukradene izvenkrmne motorje. Imela sta tudi noža, prirejena za napad.

Ljubljanske policiste so v četrtek obvestili, da neznanca na parkirišču prodajata sumljive predmete. Na kraju so policisti ugotovili, da 21- in 27-letna Ljubljančana pridajata izvenkrmne motorje; ugotovili so, da so bili ti ukradeni julija lani na območju Radovljice.

"Prodajalca" sta imela pri sebi vsak svoj nož, prirejen za napad, 21-letnik pa še okrog pol grama prepovedane droge konoplje. V času dodatne preiskave so policisti Ljubljančana priprli in ugotovili, da sta posedovala še nekatere druge predmete, ki sta jih ukradla.

Policisti bodo podali kazensko ovadbo zaradi suma storitve velike tatvine, uvedli pa so tudi prekrškovni postopek zaradi posedovanja orožja in droge.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.