Prodali supermarkete v Srbiji

Foto: Žurnal24
V Tuš Holdingu so danes potrdili prevzem svojih šestih poslovalnic v Srbiji. Njihov cilj je dolgoročna optimizacija njihovih dejavnosti.
Oglej si celoten članek

"Odločitev za ponudbo prevzema poslovalnic v Srbiji je bila v današnjih gospodarskih razmerah ena pomembnejših potez strategije razvoja, ki smo si jo zastavili do leta 2015," pojasnjujejo v Tuš Holdingu. Poslovalnice so prešle pod podjetje IDEA, ki je prevzelo tudi zaposlene.

Lani so v Tuš Holdingu dosegli načrtovanih 830 milijonov evrov prihodkov. V času zaostrenih gospodarskih razmer so v primerjavi z letom 2009 prihodke dvignili.

Letos so si zastavili številne poslovne cilje, "zastavljena strategija našega razvoja je dolgoročna, dobro premišljena in načrtuje tudi v prihodnje intenziven razvoj širokega spektra dejavnosti v okviru Tuš Holdinga", še pojasnjujejo v celjskem podjetju.

Poslovni načrt njihovega poslovanja do leta 2015 predvideva optimizacijo poslovanja Tuš Holdinga, nadaljnje dograjevanje spleta sinergij, s ciljem večanja konkurenčnosti in cenovne dostopnosti njihove ponudbe ter intenzivno skrb za ohranjanje stabilnosti poslovanja.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.