Slovenija
23 ogledov

Prodali supermarkete v Srbiji

Žurnal24 main
V Tuš Holdingu so danes potrdili prevzem svojih šestih poslovalnic v Srbiji. Njihov cilj je dolgoročna optimizacija njihovih dejavnosti.

"Odločitev za ponudbo prevzema poslovalnic v Srbiji je bila v današnjih gospodarskih razmerah ena pomembnejših potez strategije razvoja, ki smo si jo zastavili do leta 2015," pojasnjujejo v Tuš Holdingu. Poslovalnice so prešle pod podjetje IDEA, ki je prevzelo tudi zaposlene.

Lani so v Tuš Holdingu dosegli načrtovanih 830 milijonov evrov prihodkov. V času zaostrenih gospodarskih razmer so v primerjavi z letom 2009 prihodke dvignili.

Letos so si zastavili številne poslovne cilje, "zastavljena strategija našega razvoja je dolgoročna, dobro premišljena in načrtuje tudi v prihodnje intenziven razvoj širokega spektra dejavnosti v okviru Tuš Holdinga", še pojasnjujejo v celjskem podjetju.

Poslovni načrt njihovega poslovanja do leta 2015 predvideva optimizacijo poslovanja Tuš Holdinga, nadaljnje dograjevanje spleta sinergij, s ciljem večanja konkurenčnosti in cenovne dostopnosti njihove ponudbe ter intenzivno skrb za ohranjanje stabilnosti poslovanja.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.