Preobrat pri Telemachu, ta priljubljeni program ostaja

Foto: Profimedia Televizija (TV)
"Telemach je sklenil dogovor s programskim dobaviteljem Discovey Inc. in tako Animal Planet ostaja v njihovi ponudbi," so sporočili iz Telemacha.
Oglej si celoten članek

V začetku januarja smo poročali, da bodo 3. februarja iz digitalnih programskih shem umaknili naslednje programe: Animal Planet, DTX, Discovery Science, Food Network, FLN in Discovery HD Showcase.

A so kasneje očitno našli skupni jezik glede programa Animal Planet HD, saj so danes sporočili, da ostaja v programski shemi. 

Namesto omenjenih programov, ki se poslavljajo, bo v razširjeni programski shemi na voljo program Mediaset Italia, eden izmed najbolj gledanih komercialnih italijanskih programov. V začetni digitalni shemi bo po novem na voljo program Cinestar TV 2, vsi filmi bodo imeli slovenske podnapise, nekateri animirani otroški filmi pa bodo sinhronizirani. Prav tako v začetno shemo prihaja tudi program Home & Garden TV (HGTV), hokejski navdušenci pa bodo lahko gledali Tržič TV (Hokej TV), vsi trije pogrami bodo v HD resoluciji.

Od 3. februarja dalje bodo lahko naročniki Telemacha v HD ločljivosti spremljali še dva priljubljena programa, in sicer TV SLO 3 HD in Discovery.

Če novi programi ne bodo vidni, uporabnikom priporočajo, da zaženejo ponovno iskanje programov.

Sprememb bodo deležni tudi naročniki Telemachove satelitske televizije. V programske sheme TOTAL TV bosta dodana programa Home & Garden TV in Cinestar TV 2 v HD kakovosti, prav tako pa bo Discovery Channel poslej na voljo v HD kakovosti. 

dezurni@zurnal24.si

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 16:45 29. Januar 2020.

    Smesn mi je da za hrt2 je treba placat, hrt1 je pa odklenjen

  • 16:23 29. Januar 2020.

    bedni lopovi, nikoli vec

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.