Slovenija
6106 ogledov

Preobrat pri Telemachu, ta priljubljeni program ostaja

Televizija (TV)
"Telemach je sklenil dogovor s programskim dobaviteljem Discovey Inc. in tako Animal Planet ostaja v njihovi ponudbi," so sporočili iz Telemacha.

V začetku januarja smo poročali, da bodo 3. februarja iz digitalnih programskih shem umaknili naslednje programe: Animal Planet, DTX, Discovery Science, Food Network, FLN in Discovery HD Showcase.

A so kasneje očitno našli skupni jezik glede programa Animal Planet HD, saj so danes sporočili, da ostaja v programski shemi. 

Namesto omenjenih programov, ki se poslavljajo, bo v razširjeni programski shemi na voljo program Mediaset Italia, eden izmed najbolj gledanih komercialnih italijanskih programov. V začetni digitalni shemi bo po novem na voljo program Cinestar TV 2, vsi filmi bodo imeli slovenske podnapise, nekateri animirani otroški filmi pa bodo sinhronizirani. Prav tako v začetno shemo prihaja tudi program Home & Garden TV (HGTV), hokejski navdušenci pa bodo lahko gledali Tržič TV (Hokej TV), vsi trije pogrami bodo v HD resoluciji.

Od 3. februarja dalje bodo lahko naročniki Telemacha v HD ločljivosti spremljali še dva priljubljena programa, in sicer TV SLO 3 HD in Discovery.

Če novi programi ne bodo vidni, uporabnikom priporočajo, da zaženejo ponovno iskanje programov.

Sprememb bodo deležni tudi naročniki Telemachove satelitske televizije. V programske sheme TOTAL TV bosta dodana programa Home & Garden TV in Cinestar TV 2 v HD kakovosti, prav tako pa bo Discovery Channel poslej na voljo v HD kakovosti. 

dezurni@zurnal24.si

 

Komentarjev 2
  • supreme 16:45 29.januar 2020.

    Smesn mi je da za hrt2 je treba placat, hrt1 je pa odklenjen

  • Avatar drecos
    drecos 16:23 29.januar 2020.

    bedni lopovi, nikoli vec